O nas

Podjetje Fokus plamen d.o.o.

Naši začetki segajo v leto 2011, ko je lastnik podjetja Andrea Sergo prepoznal potrebo italijanskega trga po visokokakovostnih izdelkih za ustvarjanje ambienta v HO-RE-CA sektorju. Uspeh, ki ga je v Italiji dosegel z uvedbo mednarodno priznanih blagovnih znamk Hofer Kerzen, Lumea, Burner International, Angelo Poretti in Acqua Delle Langhe, se je hitro razširil tudi na sosednje in druge evropske države.

Do danes je ustanovitelj podjetja Fokus plamen s pomočjo močne mreže distributerjev in prodajnih zastopnikov z ekskluzivnimi pogodbami za zastopane blagovne znamke prvi naslov za ambientalne izdelke, kot so profesionalne sveče, vžigala in prostorske dišave. Izdelki so na voljo v spletni trgovini Candele Horeca, namenjeni poslovnim in zasebnim strankam.

Podjetje kot uradni zastopnik enega najbolj znanih italijanskih pivovarjev širi svoj asortiment, s katerim želi zagotoviti čim širšo ponudbo za hotele, restavracije in druge ponudnike turistično-gostinskih storitev doma in po svetu. Da bi vam omogočili celovitost in preglednost lojalne in odgovorne oskrbe, se prvo pravilo vseh zaposlenih in zunanjih sodelavcev podjetja Fokus plamen glasi: »Strankam zagotavljamo le vrhunske izdelke in storitve za povečanje konkurenčne prednosti v HO-RE-CA sektorju.«

Poslanstvo

Smo kakovosten in zanesljiv poslovni partner na področju ponudb izdelkov za segment HO-RE-CA, s čimer skrbimo za prijeten ambient, ki bo goste prepričal, da se vrnejo. Svojim naročnikom ponujamo širok repertoar visoko kakovostnih izdelkov, zanesljivo dobavo in kakovosten servis. V ospredju našega poslovanja so odnosi in človeški kapital. Delujemo družbeno in okoljsko odgovorno.

Vizija

Vizija podjetja Fokus Plamen d.o.o. je postati eden od najbolj prepoznavnih ponudnikov v segmentu HO-RE-CA v Italiji in širšem trgu EU.

Vrednote

Zaupanje | Lojalnost | Odgovornost | Dobri odnosi | Timska naravnost

Podjetje Fokus plamen d.o.o.


Zaupamo preverjenim evropskim blagovnim znamkam

acqua-delle-langhe