Zastopstva

Namenske sveče za HORECA panogo

Sveče za gastronomijo v številnih oblikah in barvah bodo vaši restavraciji dale poseben čar. Romantika bo trajala in trajala, vaše storitve pa bodo opravljene nemoteno v čudovitem ambientu.

Hofer

Tradicija več kot pol tisočletja nas danes navdušuje z vrhunskimi profesionalnimi sveče. Stebričaste sveče, ki ustvarjajo čarobni ambient? Čajne svečke, ki gorijo cele štiri ure? Za Hofer-Kerzen je to obljuba, ki se je držijo. Preverite bogato ponudbo v naši spletni trgovini.

Fokus plamen/Candele Horeca smo zastopnik sveč Hofer Kerzen.

Lumea

Blagovna znamka Lumea iz Velike Britanije zajema bogat nabor od klasičnih trdnih in tekočih sveč iz voska do dekorativnih steklenih svečnikov in t. i. šefing gorilcev za grelne posode. Za priložnosti, kjer pravi plameni niso primerni, pa naša spletna trgovina nudi tudi ambientalne led sveče Lumea.

Fokus plamen/Candele Horeca smo zastopnik sveč Lumea Candles.

Vžigala in oprema vžiga ognja

Burner International

Premium in originalen »firestarter« je inovativna, kakovostna, varna in naravi prijazna oprema za vžig ognja, na katero se lahko zanesete v vseh letnih časih in vremenskih razmerah. Vžigala Burner International so odlična za zaprta ali odprta ognjišča, žare in kamine. Nad njimi se navdušujejo tako poslovne kot zasebne stranke, še posebej velik interes za vžigalno opremo Burner International pa izkazujejo predvsem v sektorju HO-RE-CA.

Fokus plamen/Candele Horeca smo zastopnik vžigal in opreme vžigal Burner International.

Pivo

Angelo Poretti

Ali ste vedeli, da številka, ki označuje vrsto piva Angelo Poretti v resnici pomeni število različnih vrst hmelja, iz katerih je pivo zvarjeno? Poezija italijanskega piva z več kot 130-letno tradicijo vas bo navdušila na vsaki lokaciji in v vsakem ambientu. Izbor mednarodno navdihnjenih vrst piva stalno bogatijo z inovativnim razvojem, rezultat katerega je bilo tudi pivo-penina s kar 10 različnimi vrstami hmelja, ustvarjena za EXPO Milan 2015. 

Fokus plamen/Candele Horeca smo zastopnik piv Angelo Poretti.

Prostorske dišave

Acqua delle Langhe

»Vonj je tisti, ki prebuja spomine in čute,« pravi stvaritelj navdihujočih dišav za prostor Acqua delle Langhe, ki s svojo intuicijo in izkušnjami izdeluje vrhunske ambientalne dišave. Različice bodo vas in vaše goste ponesle na solno pot, med vinogradniške vrste, najljubše grozde, med cvetoče grede, pa tudi v dolga romantična popotovanja in v oddaljene dežele … z dišavami, ki ostajajo zanesljivo dolgo kot tudi spomin na njihov prijetni vonj.

Fokus plamen/Candele Horeca smo zastopnik prostorskih dišav Acqua delle Langhe